NZB 7 June 2024
13 juni 2024 - Kasane, Botswana
Weer fucking vroeg en weer fucking koud deze morgen. Om 7 uur aan ontbijt en dan richting Botswana. Lange rit heel de Caprivistrip door, allemaal asfalt, allemaal wreed Afrikaans, tot aan de Ngoma grensovergang. Na de paperassen, waarvan ik hoop dat iemand me ooit kan uitleggen waarvoor ze dienen, te hebben ingevuld rijden we Botswana binnen, of beter gezegd olifantenland. Je rijdt de grens over en bent meteen in Chobe NP, vol olifanten aangevuld met charmante giraffen.
Nu net aangekomen in onze Chobe Safari Lodge, schoon plaatske. Meteen onze trip voor morgen naar de Vic Falls in Zimbabwe geboekt en nu effe iets lunchen. Vanavond eens lekker uitgebreid à la carte gaan eten in deze geweldige lodge want de Simon had immers weer geen kloten goesting om te braaien - toffen braaimeester wel. Ik weet wel waarom want hij zit hier naast me aan tafel en kapt gewoon zijn pint naast zijn muil, dus best dat die niet bakt. En Emma hangt weer met haar lippen aan de witte wijn, dus daar kan je ook al niet op rekenen. We hebben betere tijden gekend.
Simon - Braaimeester:13 juni 202410 dagen ravioli uit blik vanaf nu!
Nummer 9:13 juni 2024Groot gelijk Simon!!!