NZB 6 June 2024

13 juni 2024 - Kasane, Botswana

Vandaag woensdag de rustdag in Bagani gebruikt om in de voormiddag met ons vieren en een gids een game drive te doen in het Bwabwata NP. Het eerste uur had ik zin om dit park om te dopen tot Impalaland, mooie beesten, daar niet van, maar als dat zowat het enige is dat je te zien krijgt komen ze je strot uit.

Maar dan begon met wat leek op de catwalk van de plaatselijke fauna; giraffen, kudu’s, warthogs (Pumba voor onze Disneyvrienden - in het echt zo lelijk dat je ze sympathiek gaat vinden), een soort leguaan waarvan ik dacht dat die alleen in Azië te vinden waren (waarschijnlijk een immigrant), hippo’s, apen, veel te veel krokodillen en geen kleintjes ook en als afsluiter de olifanten.  Deze laatste blijven indrukwekkende beesten.

De namiddag echt wel gebruikt om wat te rusten, want de dagen beginnen te wegen.

In de hangmat met wat pinten en dan dinner met redelijk wat agressieve hippo’s in de Okavango naast onze tafel. Dat ze vannacht maar wat rustig blijven want we moeten weer vroeg op om naar Kasane in Botswana te reizen.  Allé, tot de volgende.